Ga naar de inhoud

Zo stap je veilig over naar Oté Sensation lenzenvloeistof

  • door

Oté Sensation lenzenvloeistof is een lenzenvloeistof voor zachte lenzen. Het is bijzonder gebruiksvriendelijk, omdat het een alles-in-één oplossing biedt en de uitdroging van oog en lens tegengaat. Terwijl je lenzen zijn opgeborgen wordt aanslag verwijderd, worden de lenzen gereinigd, gedesinfecteerd, gespoeld en veilig bewaard. Doordat er Hyaluronaat aan de vloeistof is toegevoegd, zal je lens altijd vochtig en gehydrateerd aanvoelen en dat draagt bij aan optimaal comfort. Als jij naar Oté Sensation lenzenvloeistof over wilt stappen, dan ben je niet de enige. Met het volgende stappenplan doe je dat veilig en zonder risico’s.

  1. Oté Sensation lenzenvloeistof bespreken met je opticien

Laat de huidige staat je ogen altijd onderzoeken door je opticien, vooral als je ergens ongemak ervaart. Je opticien kan kijken hoe gezond je ogen zijn en wat voor type ogen je hebt. Er is namelijk speciale lenzenvloeistof voor mensen met een allergie voor de conserveringsmiddelen of voor mensen met droge ogen. Je opticien kan je dan vertellen of Oté Sensation lenzenvloeistof een product is dat past bij jouw type ogen. Ze gebruiken de huidige staat van je ogen als een startpunt om later te beoordelen of de overstap succesvol gemaakt kan worden.

  1. 14 dagen testen

Schaf een klein flesje Oté Sensation lenzenvloeistof aan, een reisverpakking is dan ideaal. Nu heeft het nog geen nut om groots in te kopen, omdat je nog niet zeker weet of dit de lenzenvloeistof is voor jou. Maak je van tevoren goed bekend met de gebruiksaanwijzing en zorg ervoor dat je deze exact volgt. Geef je lenzen voldoende tijd in de vloeistof en draag ze niet te lang. Begin met een nieuwe container en zorg dat deze schoon is. Alleen als je Oté Sensation lenzenvloeistof correct gebruikt kun beoordelen wat het resultaat is.

  1. Terug naar je opticien

Na twee weken gebruik ga je terug naar je opticien en laat je je ogen nogmaals testen. De specialist ziet dan direct wat het gevolg is geweest van je verandering. In een klein percentage van de gevallen, bijvoorbeeld bij een allergie of bij extreem droge ogen, zal je opticien je afraden om op Oté Sensation lenzenvloeistof over te stappen. In de meeste gevallen zullen je ogen gezond zijn en ziet de opticien zelfs verbetering sinds de vorige controle. In dat geval weet je zeker dat je de overstap veilig kunt maken en als jij zelf net zo tevreden bent over de resultaten, ga je naar stap 4.

  1. Een bezoek aan een webwinkel

Nu is het tijd om je lenzenvloeistof aan te schaffen en dat doe je het beste bij een webwinkel. Online is het aanbod nu eenmaal groter en zijn de prijzen lager. Zo kun je Oté Sensation lenzenvloeistof vaak krijgen met een interessante volumekorting als je een grotere bestelling plaatst. Het is wel belangrijk dat je dan de houdbaarheidsdatum even goed controleert. Sla een mooi voorraadje in, maak de overstap en je doet je lenzen weer met plezier in elke dag.