Ga naar de inhoud

Pampers Baby Dry in alle maten

  • door

Pampers Baby Dry is een serie luiers en luierbroekjes van Pampers die verkrijgbaar is in de maten 2 tot en met 8. Deze serie is zeer geschikt om je kindje lang droog te houden. Het vocht wordt van de huid afgevoerd en blijft goed in de luier zitten, ook voor langere periodes. Dit maakt de Baby Dry Pampers serie ideaal voor de nachten. Je kindje slaapt door zonder last van een lekkende luier te hebben, en jij als papa of mama slaapt door zonder wakker te worden van een huilende baby die een nieuwe luier nodig heeft.

Lang droog voor minder geld

Het vocht wordt goed vastgehouden in de Pampers Baby Dry en voorkomt daardoor een natte buitenkant, een nat bed en natte kleren voor je baby. Via magical pods of microparels, in combinatie met absorberende banen, wordt het vocht van de huid van je baby weggevoerd. De microparels zijn bolletjes die 30 x hun eigen gewicht in vocht kunnen opnemen. De luier of het luierbroekje wordt hierdoor wel zwaar, maar blijft droog. Als je op zoek bent naar Pampers Baby Dry aanbiedingen, ben je op onze website op de juist plek. Hier verzamelen wij iedere week aanbiedingen voor deze en andere series en tonen ze op een overzichtelijke manier. Je hoeft enkel nog de juiste maat te vinden.

Voorkom huidirritatie door afwisseling

Hoewel de Baby Dry luiers en luierbroekjes ideaal zijn om je baby lang droog te houden, zit er ook een nadeel aan deze luiers. De luier ventileert hierdoor namelijk minder goed en kan op termijn irritatie van de huid van je kindje veroorzaken. Om dit te voorkomen, kun bijvoorbeeld kiezen voor de Baby Dry luiers in de nacht en Pampers Premium Protection luiers voor overdag.