Ga naar de inhoud

Konges Sløjd Speelgoed en verzorging voor je baby

Het prachtige merk Konges Sløjd (spreek uit kongessloejd) komt uit Denemarken. Dit is ook te zien aan het Scandinavische tintje in de producten. Het uitgangspunt van dit merk is duurzaamheid, kwaliteit en functionaliteit, op een oogstrelende manier vorm gegeven. Niets is zo belangrijk voor ons als onze kinderen, en daarom verdienen zij alleen het allermooiste. En omdat we voor onze kinderen een veilige toekomst en een schone aarde wensen, is het belangrijk dat we daar nu al bewust mee bezig zijn.

Konges Sløjd Baby verzorging

De baby verzorgingsproducten worden allemaal gemaakt van 100% organisch katoen. Heerlijk zachte hydrofiele doeken, aankleedkussenhoezen en badcapes voor baby en kind. De producten van Konges Sløjd hebben allemaal een unieke nostalgische uitstraling, hier wordt verleden en Scandinavisch heden op een perfecte manier gecombineerd. Zo zijn de producten fijn en mooi voor jouw kindje, maar ook een lust voor het oog voor jou als ouder.

Omdat de collecties zorgvuldig op elkaar afgestemd worden, zijn de producten uitstekend met elkaar te combineren, en kun je een mooie baby uitzet in een zelfde stijl aanschaffen.

Babyspeelgoed van natuurlijk rubber

Veiligheid staat natuurlijk voorop als het gaat om speelgoed voor je baby. Ze stoppen immers alles in hun mond, dat hoort bij de ontwikkeling van de zintuigen. Het bijtspeelgoed van Konges Sløjd wordt gemaakt van 100% natuurlijk rubber. En dat is 100% veilig voor jouw baby. De rubberen bijtspeeltjes zijn geweldig bij het doorkomen van de melktandjes.  Het stevige rubber geeft ze iets om op te sabbelen, het voelt natuurlijk aan en kalmeert. Dit is het eerste merk dat een bijtspeeltje in de vorm van een moederborst met tepels op de markt brengt!

Konges Sløjd Keramiek

Ter decoratie van de kinderkamer, vind je in het assortiment twee prachtige keramieken knoppen in de vorm van een Pierrot of een Ballerina. Deze zijn om aan de muur te bevestigen en dienen als haak voor bijvoorbeeld kleding. Ook het keramieken tandendoosje in de vorm van een kiesje is een echte bestseller. Geweldig als kraamcadeau of voor een kinderverjaardag!

Een andere bestseller is de Konges Sløjd verjaardagstrein. Deze trein van keramiek zal jaar na jaar schitteren op de feestelijke tafel, als een echte traditie binnen het gezin. Kies uit één van de drie verschillende uitvoeringen en jouw kindje zal ieder jaar verrukt zijn. Door de meegeleverde koperen cijfers die op de trein geplaatst worden is de trein voor iedere verjaardag te gebruiken.